تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

Kashif Ghafoor

Professor

Professor of Food Technology

كلية علوم الأغذية والزراعة
Department of Food and Human Nutrition, King Saud University, Riyadh
المنشورات
مقال فى مجلة
2016

The effect of flow rate at different pressures and temperatures on cocoa butter extracted from cocoa nib using supercritical carbon dioxide

Zaidul, E. K. Asep & S. Jinap & A. R. Russly & M. H. A. Jahurul & Kashif Ghafoor & I. S. M. . 2016

رقم المجلد
53
مجلة/صحيفة
J Food Sci Technol
الصفحات
2287–2297
مزيد من المنشورات
publications
بواسطة S. Yoo, K. Ghafoor, S. Kim, Y.W. Sun, J.U. Kim, K. Yang, D.-U. Lee, H.M. Shahbaz and J. Park
2016
publications
بواسطة Fahad Al-Juhaimi, Oladipupo Qudus Adiamo, Kashif Ghafoor & Elfadil E. Babiker
2016