تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

حمزة محمد احمد ابوطربوش

Professor

أستاذ غير متفرغ بقسم علوم الأغذية والتغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
مبنى رقم 2 غرفة 2أ 81
المنشورات
1997

Sensory and microbial quality of chicken as affected by irradiation and post-irradiation storage at 4.0 oC

رقم الانشاء
7
الصفحات
761-770
مزيد من المنشورات
publications

The ability of 12 bacterial strains to increase the level of conjugated linoleic acid
(CLA) in cow and camel milk was evaluated. Sunflower oil was added to both milk types
at different…

بواسطة Adel M. Al-Khdier1, Abdulrahman A. Al-Saleh1, Hamza M. Abu-Tarboush1, Elsayed A. Ismail1,2* and Ali A. Metwalli1,3
2014
publications
بواسطة Tarfa Al Ibrahim1, Hamza Abu Tarboush2*, Ahmad Aljada3, Mai Al Mohanna4
2014