تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

حمزة محمد احمد ابوطربوش

Professor

أستاذ غير متفرغ بقسم علوم الأغذية والتغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
مبنى رقم 2 غرفة 2أ 81
المنشورات
1998

Irradiaiton and post-irradiation storage of chicken: Effects on fat and proteins

الصفحات
62-81
مزيد من المنشورات
publications

The ability of 12 bacterial strains to increase the level of conjugated linoleic acid
(CLA) in cow and camel milk was evaluated. Sunflower oil was added to both milk types
at different…

بواسطة Adel M. Al-Khdier1, Abdulrahman A. Al-Saleh1, Hamza M. Abu-Tarboush1, Elsayed A. Ismail1,2* and Ali A. Metwalli1,3
2014
publications
بواسطة Tarfa Al Ibrahim1, Hamza Abu Tarboush2*, Ahmad Aljada3, Mai Al Mohanna4
2014